Schaatsen

Er zijn ontzettend veel Nederlanders die schaatsen of graag passief met schaatsen bezig zijn. Als de winterperiode aanbreekt, gaan alle schaatsbanen in Nederland weer open en kan er weer volop geschaatst worden. Of je nu een professioneel schaatser bent, of recreatief, het mooiste is en blijft schaatsen op natuurijs.

Schaatsen kopen

Je begint niets op het ijs natuurlijk niets zonder goede schaatsen. Of je nu voor het eerst op het ijs staat en easy gliders nodig bent, of stoer wilt schaatsen op ijshockey schaatsen of professionele schaatser bent en een nieuwe klapschaats wilt kopen, op Sportkledingonline.nl vindt u al deze schaatsen op één website. Erg handig als je vanwege de aanhoudende vrieskou toch snel een paar nieuwe schaatsen wilt kopen.

Schaatsoutfit

Natuurlijk kun je niet alleen op het ijs staan met een paar goede schaatsen. Warme en comfortable kleding en diverse accessoires zijn ook nodig om je schaatsoutfit compleet te maken.

 

Ben je op zoek naar meer informatie over de schaatssport of informatie over diverse toertochten op natuurijs? Dat kan op Schaatsen.nl.

 

Nieuws: Bereid je voor op het nieuwe wintersportseizoen!

De herfst is nog maar net begonnen en alle benodigdheden voor het wintersportseizoen kunnen alweer in huis worden gehaald. Het is van belang om goed na te gaan of je uitrusting van vorig jaar nog helemaal up to date is.

Lees meer

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )