Zandstra Comfort Norenschaats Sr

De Zandstra Comfort norenschaats heeft de volgende kenmerken: De Zandstra Comfort noor is een mooie norenschaats voor senioren met een semi-soft schoen. De schoen combineert een zeer laag gewicht met veel comfort en geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. De schoen is te sluiten dmv een veter, gesp en een klittenbandstrap. De schaats is voorzien van een stalen Zandstra schaatsijzer (laag model) welke voorzien is van poedercoating (Epoxy). De voordelen van deze poedercoating zijn geen roes....
Kleur Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Zandstra

Zandstra Sport BV is al opgericht in 1825 en is dus met recht een grote specialist op het gebied van schaatsen en skeelers te noemen. Van de bekende noren en kunstschaatsen tot de klapschaatsen en voor de allerjongsten de easy gliders. Ook mensen met grote voeten kunnen gewoon schaatsen op Zandtra's Het type long Track II is zelfs leverbaar tot maat 51. De schaatsen en skeelers van Zandstra zijn verkrijgbaar bij vele dealers zowel in de winkels als ook online!

Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Wintersport > Schaatsen > Zandstra Comfort Norenschaats Sr