Kinder skipak

Voor mensen met kinderen die zelf graag de lange latten onderbinden, is het heerlijk wanneer het kind oud genoeg is om met ze mee de skipiste op te gaan. Eindelijk is het tijd om ze in te wijden in de edele kunst van de wintersport waar vader en moeder ook al zo lang van genieten. In het skiklasje doet zoonlief of dochterlief de eerste voorzichtige pogingen om van een hellinkje af te roetsjen. Een schattig gezicht natuurlijk en een uitgekiend fotomoment. Voor zo’n gelegenheid steken ouders hun kind uiteraard helemaal in het ‘nieuw’. Een passend kinderskipak van goede kwaliteit voor een hippe, coole uitstraling.

 

Tijdens de aprés-ski, wanneer vader en moeder aan de glühwein zitten en de kinderen aan de warme chocolademelk, moet het hele gezin er warmpjes bijzitten in hippe skikleding. Waar volwassenen snel kiezen voor de beproefde combinatie van skibroek, ski-jas, muts en bril, is het kinderskipak een erg populaire keuze voor de kleinsten. Een skipak geeft veel meer bescherming over het hele lichaam, zodat kinderen lekker vaak kunnen vallen zonder dat het veel pijn doet en ze al te nat worden. Een skipak is ook handig, omdat kinderen zo niet hun muts kunnen kwijtraken, of andere kledingstukken. Alles is al onderdeel van het pak.

 

 

Kinder skipak lekker warm

Een kinderskipak houdt het hele lichaam droog en warm. De koude en natte sneeuw blijft waar het hoort: aan de buitenkant. Een kinderskipak van grote kwaliteit is water- en winddicht en blijft toch goed ademen zodat het kind ongehinderd kan bewegen. De binnenkant is normaliter gemaakt uit warm fleecemateriaal. Op deze manier kan het kind voluit spelen in de extreme weersomstandigheden (sneeuw, wind en kou) die wintersport nu eenmaal met zich meebrengt. De pakken zijn verkrijgbaar in verschillende coole en stoere prints en kleuren, zowel voor jongens als voor meisjes. Een mooi en stevig skipak is daarom een onmisbaar onderdeel van de eerste introductie van het kind met de wintersport.

Nieuws: Bereid je voor op het nieuwe wintersportseizoen!

De herfst is nog maar net begonnen en alle benodigdheden voor het wintersportseizoen kunnen alweer in huis worden gehaald. Het is van belang om goed na te gaan of je uitrusting van vorig jaar nog helemaal up to date is.

Lees meer

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )