Adidas vest

Het inmiddels wereldberoemde sportmerk Adidas is groot geworden dankzij Adolf Dassler. Adolf kreeg al snel de bijnaam ‘Adi’. De Duitse schoenenontwerper begon samen met zijn broer Rudolf, maar ging na een ruzie met Rudolf voor zichzelf bezig. Waar Rudolf het andere Puma oprichtte, koos Adi Dassler voor de naam Adidas.

 

 

Adidas voor iedereen

Dassler maakte vanaf de jaren ‘20 al schoenen. Het merk werd wereldwijd populair door sponsoring van de Olympische Spelen en het Duitse elftal. Inmiddels is het merk niet alleen bekend vanwege de schoenen, maar ook vanwege de bijzondere sportkleding. Het merk produceert sportkleding voor echt iedere sporter. Of u nou tennist, zwemt, voetbalt of skiet: voor iedere sport is er de ideale Adidas-outfit.


U kunt op onze website voor sportkleding kiezen uit de sportkleding voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen! Adidas heeft werkelijk voor elke sporter de perfecte collectie: van aansluitende sportbroeken tot transpiratie-afvoerende shirts en sportschoenen die het rennen bijna voor u doen.

 

Sportkleding Adidas

De broeken van Adidas zijn ontzettend populair, en niet zonder reden. Of ze nu kort of lang zijn, ze hebben de ideale pasvorm voor elk lichaam. Daarnaast zijn ze gemaakt van materiaal dat het transpiratievocht snel afvoert zodat uw lichaam niet afkoelt. Tegelijkertijd wordt de regen en kou door de broek tegengehouden. Voor het koude seizoen heeft Adidas de gevoerde broeken en voor de zomerse avonden zijn er de dunne en korte sportbroeken. Ook de shirts van Adidas helpen u bij uw sportprestaties. Ook hier is het van belang dat het shirt ademt zodat uw lichaam warm blijft en uw belangrijke organen goed beschermd zijn. ’s Winters is een lang T-shirt aan te raden en ’s zomers is een T-shirt met korte mouwen uiteraard voldoende.

 

 

 

Adidas vest

Het Adidas vest is niet alleen populair onder de sporters. Tegenwoordig is het Adidas vest niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het vest van Adidas is vooral populair onder de jongeren en is verkrijgbaar is verschillende trendy kleuren Met het Adidas vest stoer dragend op een spijkerbroek met een paar sneakers eronder hoor je er helemaal bij.

 

Welke sport u ook beoefent; de sportkleding van Adidas is ideaal voor elke sporter. De functionele materialen en het sportieve, tijdloze uiterlijk van de kleding maakt dat de sportkleding wereldwijd gedragen wordt.

 

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer

Nieuws: Hightech sportkleding op komst

Denkt u aan sportkleding, dan zult u niet meteen aan allerlei spannende elektronische functies denken. Maar dat kan gauw veranderen. Er zijn namelijk nieuwe ontwikkelingen die erop wijzen dat interessante gadgets op termijn in sportkleding verwerkt kunnen worden.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )