Adidas F50 AdiZero TRX FG Voetbalschoen Heren (Outlet Shop)

De Adidas F50 Adizero TRX FG voetbalschoen heeft de volgende kenmerken: De Adidas F50 Adizero TRX FG voetbalschoen is extreem lichte en opvallend gekleurde voetbalschoen. De Adidas F50 Adizero is speciaal ontwikkeld voor de snelle en behendige spelers.Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van zacht en soepel leer wat zich geheel naar de voet vormt voor een uitstekende pasvorm. Het SprintSkin materiaal zorgt ervoor dat je een beter contact maakt met de bal. De Adidas F50 AdiZero TRX FG bevat een....
Kleur Zilver
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Adidas

Adidas is op dit moment het meest gewilde merk voor onder andere trainingspakken, trainingsbroeken, sportschoenen en jasjes. Adidas, begonnen als merk voor voetbalschoenen, is nu dan ook een waar begrip in de sportwereld. Ze maken kleding en schoenen voor diverse sporten als voetbal, tennis, atletiek en nog veel meer. Tegenwoordig zie je Adidas ook meer in het straatbeeld verschijnen met de lifestyle producten, sneakers en de bekende Adidas jasjes.

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Voetbal > Voetbalschoenen > Adidas F50 AdiZero TRX FG Voetbalschoen Heren (Outlet Shop)