Trainingspak

Een echte voetballer trekt hem liever uit dan aan, maar toch kan hij niet zonder: zijn trainingspak. Het liefst sta je op het veld, tussen je teamgenoten en tegenstanders, wachtend op die ene bal die precies zo valt dat je hem perfect kunt raken voor dat beslissende schot in de kruising. Je trainingspak heb je dan al uitgetrokken en verruild voor shirt, broek en sokken in je teamkleuren. Toch maakt een trainingspak het helemaal af. Tijdens de training en de warming-up is deze namelijk onmisbaar, net zoals tijdens die keren dat de coach voor iemand anders kiest en je op de bank moet plaatsnemen.

Trainingspak Adidas

De trainingspakken van merken als Adidas, Nike en Jako zijn verkrijgbaar in de kleuren van je favoriete team, zoals FC Barcelona, PSV of Juventus. Ook kun je kiezen voor een trainingspak in een van de vele andere designs in frisse sportieve kleuren. Ook de coach wordt niet overgeslagen: in alle grote merken hebben coach jacks in hun assortiment, zodat de man die vanaf de zijlijn de aanwijzingen het veld in schreeuwt dit ongehinderd door regen en wind kan doen.

 

 

Materiaal trainingspak

Een goed trainingspak is gemaakt van stevig en warm materiaal, maar ademt wanneer de sporter beweegt. Tijdens een intensieve warming-up moeten de spieren snel warm zijn voor een verantwoorde manier van sporten. Koud mag je dus niet worden in een trainingspak, maar je moet wel vrijuit kunnen bewegen. Een lastige combinatie, waar de bekende merken lang naar hebben gezocht. Een goede mix van synthetische materialen geeft het antwoord en zorgt voor een ideale mix tussen gewicht en functie.

 

Met deze trainingspakken is de kans groot dat de volgende keer dat de coach je het veld in wil sturen, jij met tegenzin van de bank komt om te gaan voetballen. Want de trainingspakken die je nu kunt kopen, zijn bijna te goed om uit te trekken.
 

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer

Nieuws: De kleine helper

Een paar maanden geleden kwam de F50-voetbalschoen van Adidas op de markt. De schoen was speciaal omdat er een chip inzat, die de prestaties van voetballers meet. Om deze chip uit te lezen heeft de voetballer alleen maar een iPhone-app nodig; iedereen die voetbalt met deze schoenen kan dus gemakkelijk en snel zijn prestaties in de gaten houden en verbeteren.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )