Puma

Het gebeurt niet vaak dat een familieruzie goede dingen tot gevolg heeft. Gelukkig was dit wel het geval voor de Dassler-broers. Ze begonnen samen de “Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik” in Duitsland, maar gingen na de ruzie ieder hun eigen weg. Adi Dassler zette het merk Adidas op, en broer Rudolf startte Puma.

 

 

Accessoires en sportkleding Puma

Tegenwoordig zijn Puma, Nike en Adidas de drie grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Puma heeft anno nu een ontzettend uitgebreid assortiment van sportartikelen. Het houdt niet op bij broeken, shirts en schoenen, maar gaat door tot de badmintonshuttle en de keepershandschoenen. De kleding van Puma is echter wel nog steeds het meest verkocht. Niet gek, met zo’n groot assortiment en vernieuwde technologieën. 

 

Puma Shirts

De shirts van Puma bijvoorbeeld zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk vocht van het lichaam af te voeren naar buiten, zodat u als sporter niet afkoelt. Tegelijkertijd zijn ze warm en waterafstotend zodat uw organen goed beschermd blijven. Ze bieden daarnaast altijd meer dan genoeg bewegingsvrijheid en stimuleren hiermee uw sportprestaties.

 

Puma Schoenen

De schoenen van Puma zijn functioneel, maar ook lekker om ‘gewoon’ te dragen. Net als Adidas en Nike, worden de schoenen van Puma voor een steeds groter deel gedragen in de vrije tijd. Het zijn niet langer alleen sportschoenen. De sportschoenen van Puma zijn ongekend comfortabel, met een bijzondere vering om een perfecte afwikkeling van de voet te realiseren. De technologieën die gebruikt worden in de schoenen van Puma minimaliseren de kans op blessures.

 

Puma extra

Puma beperkt zich niet tot sportkleding. Dit geldt niet alleen voor de schoenen, maar ook in steeds grotere mate voor de broeken, shirts en truien. Met kleding speciaal ontworpen voor de vrije tijd vergroot Puma zijn doelgroep. Op die manier is en blijft het merk één van de succesvolste merken voor (sport)kleding.
 

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer

Nieuws: Hightech sportkleding op komst

Denkt u aan sportkleding, dan zult u niet meteen aan allerlei spannende elektronische functies denken. Maar dat kan gauw veranderen. Er zijn namelijk nieuwe ontwikkelingen die erop wijzen dat interessante gadgets op termijn in sportkleding verwerkt kunnen worden.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )