Puma Hardloop Short Tight Dames

De Puma Hardloop Short Tight heeft de volgende eigenschappen: Deze Puma runningtight voor dames is een korte, strakke hardloopbroek, voorzien van de Puma Cool Cell technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Hierdoor blijf je droog en koel aanvoelen. Aan de binnenzijde van de elastische tailleband zit een klein vakje voor een sleutel of MP3-speler. Specificaties: Puma korte hardlooptight voor dames Puma Cool Cell technologie Klein vakje aan de binnenzijde Materiaal:....
Kleur Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Puma
De Duitse schoenen- en sportkledingfabrikant Puma werd bijna negentig jaar geleden opgericht door de broers Rudolf en Adolf Dassler. Toen de twee het zakelijk niet eens konden worden, richtte de laatste broer (die als bijnaam ‘Adi’ had) vervolgens het merk Adidas op en ging Rudolf door met Puma. Puma is bekend door het logo van een springende katachtige en door de klassieke Puma King-voetbalschoen die al veertig jaar gemaakt wordt en het favoriete paar schoenen is van spelers als Maradona en Péle.

 

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Hardlopen > Hardloopbroeken > Puma Hardloop Short Tight Dames