Nijdam IJshockeyschaats Sr (semi-softboot)

Deze Nijdam ijshockeyschaats voor senioren heeft de volgende kenmerken: Deze Nijdam ijshockeyschaats voor senioren heft een semi-softboot met PVC leder en mesh en een tweedelige schalen hiel- en enkelgedeelte. De schaats is te sluiten dmv een tweezijdige snelsluiting met slot, vetersluiting een een wreefband met klittenband. De schaats is voorzien van een synthetische schaatshouder met roestvrij stalen ijshockeyschaatsijzers. Specificaties: Nijdam ijshockeyschaats voor senioren Semi-softboot Roe....
Kleur Blauw, Grijs, Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Nijdam

Nijdam is een bekend merk voor schaatsen en skeelers. Eind 19e eeuw is meneer nijdam als nevenactiviteit gestart met het maken van schaatsen. Inmiddels is het merk Nijdam niet meer weg te denken  en is het merk in handen van een groot bedrijf in sportartikelen. Vooral de verstelbare schaatsen voor kinderen zijn een veel verkocht item van Nijdam. Ook de combinatie van schaats en skate in één is een uitkomst en stelt je in staat om je kind te laten schaatsen en skeeleren. Ook verkoopt Nijdam schaatsen voor grote schoenmaten tot en met maat 50. Kortom, Nijdam is een gerenommeerd merk voor uw schaatsen en skeelers.

Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Wintersport > Schaatsen > Nijdam IJshockeyschaats Sr (semi-softboot)