Wintersportkleding

De chocolademelk en slagroom vliegen nog niet de deur uit. Maar Nederland maakt zich klaar voor de winter. In de zomer verlaten veel mensen het land om de zon op te zoeken. In de winter verlaten veel mensen het land om in de metershoge sneeuw te staan. Juist! Met de winter komt ook de wintersport.
 

Kleden in laagjes

Of u nou gaat skiën, snowboarden of vooral meegaat voor de après-ski; u doet er verstandig aan om hoe dan ook  de juiste wintersportkleding mee te nemen. De beste manier om u te kleden op de wintersportvakanties is het laagjessysteem. Krijgt u het dan warm van het wintersporten, dan kunt u gemakkelijk één laag kleding uittrekken zonder het koud te krijgen. Wij bieden u een groot assortiment in skijassen en skibroeken.

 

 

 

 

Essentials

Een goed fleecevest is voor de doorgewinterde skiër een absolute must. Het voordeel van fleece is dat het de lichaamswarmte vasthoudt terwijl het de koude lucht tegenhoudt. Het spreekt voor zich dat een goede jas niet kan ontbreken op de wintersportvakantie. Het liefst met een lekker warme capuchon zodat ook uw gezicht en oren beschermd worden tegen de kou. Erg handig zijn de jassen met binnenmouwen. De mouwtjes aan de binnenkant van uw jas bieden vaak de mogelijkheid dat u uw duim er door heen kan steken. Op die manier blijven uw handen warm, zonder dat u in bewegingsvrijheid beperkt wordt zoals bij de normale handschoenen het geval is. 

 

Om helemaal wintersport-proof voor de dag te komen is er nog één onderdeel essentieel; de skibril. Belangrijk is hierbij de functionaliteit: het zonlicht moet immers gefilterd worden. De skibrillen zijn er in bijzonder veel verschillende uitvoeringen en modellen. Afhankelijk van comfort en het eisenpakket, zit er dus altijd de juiste bril voor u tussen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 28 december 2011
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )