Trainingspak

Trainingspakken zijn er voor verschillende sporten en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Allereerst zijn trainingspakken uitermate belangrijk voor iedere warming-up. Veel professionele sporters dragen een trainingspak bij deze exercitie. Daarnaast is een trainingspak praktisch en kan gemakkelijk over de sportkleding worden gedragen. Het trainingspak maakt dan ook een onderdeel uit van de garderobe van iedere sporter. Op Sportkledingonline.nl hebben wij een gevarieerd assortiment trainingspakken samengesteld voor iedere professionele of recreatief sporter.

 

Modieuze trainingspakken

De huidige trainingspakken zijn modieus. Een trainingspak bestaat uit een jack en een broek waarmee door de meeste sportmerken veelvuldig wordt gevarieerd met kleuren en vormen. Sommige trainingspakken zijn ruim van model terwijl andere juist meer op het lichaam aansluiten. Trainingspakken zijn vaak ook voorzien van steekzakken al dan niet met een ritssluiting. Ook kan de beeneinde van een broek afgewerkt zijn met een elastische band of een rits. Het laatste is met name praktisch bij het dragen van sportschoenen. 

 

 

Materialen trainingspak

Trainingspakken kunnen vervaardig zijn van zowel natuurlijke als synthetische materialen. In de praktijk wordt over het algemeen polyester gebruikt. Daarnaast zien we ook wel een combinatie van polyester en katoen. Deze blend van materialen levert extra draagcomfort op en is tevens zeer sterk en duurzaam. Er zijn ook traingingspakken van100% katoen, deze trainingspakken worden ook wel “joggingpakken” genoemd.

 

Trainingspak; juiste keuze

De keuze van een trainingspak is afhankelijk van de sport en de bijbehorende sportkleding. Het is zeker niet zo dat ieder trainingspak hetzelfde is. Het materiaal en de afwerking zijn afgestemd op het gebruik en het praktische nut. De verschillende sportmerken bieden een verscheidenheid aan trainingspakken en het is dan ook aan te raden om een goede vergelijking te maken. Op Sportkledingonline.nl hebben wij alle online trainingspakken van verschillende sportmerken verzameld. U kunt sorteren op merk, geslacht, maat en prijs om snel een juiste keuze te kunnen maken.

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer

Nieuws: Hightech sportkleding op komst

Denkt u aan sportkleding, dan zult u niet meteen aan allerlei spannende elektronische functies denken. Maar dat kan gauw veranderen. Er zijn namelijk nieuwe ontwikkelingen die erop wijzen dat interessante gadgets op termijn in sportkleding verwerkt kunnen worden.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )