Sporttassen

De sporttas bestaat al zins jaar en dag en is er in veel verschillende variaties. Eigenlijk past bij iedere sport een aparte sporttas. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalsporttas met extra ruimte voor de voetbalschoenen, een tennissporttas met een aparte plaats voor de tennisrackets of een fitnesstas die voor bijna iedere sport kan worden gebruikt. Ook worden sporttassen veel gebruikt in de vrije tijd. Dit zijn dan vaak trendy sporttassen met kleurige designs. Op Sportkledingonline.nl hebben wij voor jou alle online sporttassen verzameld om de verschillende soorten sporttassen met elkaar te kunnen vergelijken.

 

Sporttassen Adidas

De volwaardige sporttassen zijn er in allerlei verschillende maten en zijn speciaal gemaakt voor de sport die wordt beoefend. Een sporttas die voor het sporten wordt gebruikt, dient dan ook duurzaam en praktisch te zijn. Juist door het grote aanbod van sporttassen kan de kwaliteit nog weleens verschillen. Het is daarom van belang om een goede vergelijking te maken. Let bij de aankoop van de sporttas goed op het merk. De bekende merken als bijvoorbeeld Adidas, Reebok of Puma leveren kwalitatief goede sporttassen. Voor onbekende merken is dit vaak minder zeker. Een merktas is meestal wel iets duurder, maar je hebt er dus dan wel langer plezier van!

 

 

Sporttas vrije tijd

Naast de sporttas voor het sporten, zijn veel sporttassen speciaal ontworpen voor de vrije tijd. Deze trendy tassen zijn in allerlei vormen en designs verkrijgbaar. Naast de vaak opvallende kleuren en tinten zijn ze meestal voorzien van allerlei details zoals een schouderband, handvaten voorzien van klittenband, verschillende zijvakjes met ritssluitingen of een speciale bedrukking. Vaak zijn deze zogenaamde “sportbags” iets kleiner van formaat waardoor ze makkelijk kunnen worden meegenomen.

 

Sporttas voor sport of vrije tijd

De keuze voor een juiste sporttas hang dus af van het doel waarvoor je de sporttas gaat gebruiken. Dat klinkt natuurlijk logisch, maar toch;

Nieuws: Sportkleding slecht voor het milieu?

Uit onderzoek van instituut RIKILT (onderdeel van de Wageningen UR) blijkt dat nanodeeltjes niet alleen in cosmetica voorkomen. Het instituut testte acht sportkledingstukken. In zes kledingstukken werden nanodeeltjes gevonden.

Lees meer

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer

Nieuws: Hightech sportkleding op komst

Denkt u aan sportkleding, dan zult u niet meteen aan allerlei spannende elektronische functies denken. Maar dat kan gauw veranderen. Er zijn namelijk nieuwe ontwikkelingen die erop wijzen dat interessante gadgets op termijn in sportkleding verwerkt kunnen worden.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )