Nike Team Training Schoenentas

De Nike Team Training Schoenentas heeft de volgende eigenschappen: Deze Nike schoenentas is een handige tas om vuile sportschoenen in te vervoeren. De tas is gemaakt van waterdicht polyester en voorzien van een grote ritssluiting. Aan de bovenzijde zijn een aantal ventilatiegaatjes aangebracht. Specificaties: Nike schoenentas Waterdicht materiaal Ruime opening met ritssluiting Materiaal: 100% polyester Kleur: blauw ? zwart ? wit Grootte: 20 x 15 x 34cm (Inhoud: 10 liter) Tags: sporttasjes, schoe....
Kleur Blauw, Wit, Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Nike

Wereldwijd bekend door de slogan ‘Just do it’, het logo (de zogenaamde ‘swoosh’) en als sponsor van tal van topsporters en teams.  Het van oorsprong Amerikaanse merk is in tal van sporten actief, zoals tennis, voetbal en basketbal. Zo zijn de beroemde ‘Air Jordan’- schoenen het resultaat van een samenwerking tussen Nike en Michael Jordan. Tegenwoordig heeft Nike de pijlen ook steeds serieuzer op de duursport gericht, onder meer als hoofdsponsor van een aantal bekende marathons. De kleding en schoenen van Nike onderscheiden zich in vooruitstrevende technologie en design.

Nieuws: Hardlopen in een Nike Bomber Jacket

Bij een Bomber Jacket denk je waarschijnlijk niet aan een hardloopjack, maar aan het jack dat oorspronkelijk ontworpen is voor Amerikaanse gevechtspiloten. Het bomberjack had een oranje binnenkant. Zo konden de piloten de jas binnenstebuiten aantrekken als ze een noodlanding moesten maken op zee en vielen ze dus beter op.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Algemeen > Sporttassen > Nike Team Training Schoenentas