Hummel Pro Bag Elite Voetbaltas

De Hummel Pro Bag Elite Voetbaltas heeft de volgende eigenschappen: Deze Hummel voetbaltas is een grote, handige tas met een apart bodemvak voor schoenen en natte kleding. De sporttas heeft een groot vak en twee zijvakken, allen met ritssluiting. Deze voetbaltas heeft twee draagriemen en een afneembare schouderband. Specificaties: Hummel voetbaltas Een groot vak, twee kleinere zijvakken en een speciaal bodemvak, allen met ritssluiting Twee draagriemen en een afneembare schouderband Materiaal: 10....
Kleur Blauw, Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen

Nieuws: FC Twente in conflict over sportkleding

FC Twente heeft al geruime tijd problemen met de sportkleding. De club uit Enschede sloot afgelopen zomer een vijfjarig contract af met het in Zwitserland gevestigde bedrijf Burrda, leverancier van sportkleding en sportschoenen. FC Twente is echter zeer ontevreden over de trage bezorging van Burrda.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Algemeen > Sporttassen > Hummel Pro Bag Elite Voetbaltas