Brunotti Jollette Skijas Dames

De Brunotti Jollette Skijas heeft de volgende eigenschappen: Deze Brunotti winterjas voor dames is een warme, gevoerde skijas met een afneembare capuchon en een vaste sneeuwvanger. De capuchon is tevens voorzien van een afneembare rand van imitatiebont. Deze jas heeft twee zakken met ritssluiting, een borstzak met klepsluiting, een kleine zak op de linkermouw en twee binnenzakken. De mouwen zijn binnenin voorzien van elastische manchetten met duimlussen. De boord aan de onderzijde is voorzien va....
Kleur Groen
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Brunotti

Brunotti richt zich op de wereld van boarders met een uitgebreide collectie van zwem- en boardkleding en bijbehorende accessoires zoals boards, tassen en duik- en sneeuwbrillen. Het merk werd ruim dertig jaar geleden in Scheveningen gelanceerd door de Italiaan Claudio Brunotti. Met het logo verwijst Brunotti naar de winter- en zomersport én naar zijn respect voor de natuur. Het symmetrische logo bestaat uit vier bomen, waarvan de bovenste boom naar een palm verwijst en de onderste naar een kerstboom.

 

Nieuws: Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Lees meer
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Wintersport > Skijassen > Brunotti Jollette Skijas Dames