Webshop van de maand: Zalando

De webwinkel Zalando is bij u vast bekend vanwege de reclames over het assortiment schoenen dat ze aanbieden. Gillende vrouwen, schoenen en chaos zijn elementen die iedereen wel herkent. De webwinkel biedt echter veel meer dan schoenen en beschikt bijvoorbeeld ook over een uitgebreid assortiment sportkleding- en accessoires.

Keuzemenu sportkleding

Het assortiment van de sportkleding bij Zalando is nog nooit zo overzichtelijk geweest. Kies in het menu of u sportkleding zoekt voor een man of een vrouw, en daarna kiest u de betreffende sport. Zo ziet u alleen voetbalschoenen onder het kopje ‘schoenen’ als u heeft aangegeven dat u op zoek bent naar voetbalkleding. De welbekende irritatie dat je ook kleding te zien krijgt waar je helemaal niet naar op zoek bent, is zo verleden tijd.

 

 

Diversiteit

Eenmaal aangegeven voor welke sport u de kleding zoekt, kunt u op verschillende dingen selecteren. Bent u op zoek naar een broek, een shirt, of juist de schoenen? En van welk merk wilt u de kleding? Alsof dit nog niet genoeg is, is er de optie om de goedkoopste of juist de duurste items eerst te laten zien. Geef aan welke maat u draagt, en klaar is Kees!

Functionele sportkleding

De sportkleding die Zalando aanbiedt, is voor zowel vrouwen als mannen altijd functioneel. De kleding voldoet altijd aan uw behoeften. Zo zijn er voor de hardlopers waterafstotende en winddichte shirts, zodat u ook in de regen en kou probleemloos kunt hardlopen. Is het echt koud buiten? Dan is de lange sportbroek, misschien wel met voering, ideaal.


Door de enorme variatie in het assortiment sportkleding bij Zalando is er voor ieder wat wils. Bent u niet tevreden? Bij Zalando is het geen probleem om items terug te sturen of te ruilen: hier zijn voor u geen kosten aan verbonden en u heeft een retourrecht van maar liefst 100 dagen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 8 februari 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )