Webshop van de maand: Avantisport

Avantisport is een grote webshop die over 2010 zelfs werd bekroond in de Thuiswinkel Awards, categorie sport groot en schoenen. Avantisport heeft een bijzondere opzet; je winkelt namelijk in drie shops tegelijk. De webwinkel is onderverdeeld in drie online shops, die allemaal een eigen kleur hebben. In de blauwe shop vind je de nieuwste collecties van alle bekende topmerken, in de gele shop het vertrouwde brede assortiment met kortingen die kunnen oplopen tot 70 procent en voor de echte koopjes is er de rode shop met speciale aanbiedingen die zelfs zover gaan dat er kortingen tot 90 procent te zien zijn.

 

 

Sportkleding Avantisport

De webshop is door deze opzet heel helder te doorzoeken, want of je nu op zoek bent naar koopjes of naar de nieuwste collecties, je weet precies waar je moet zijn. Avantisport heeft artikelen in de drie shops voor alle gangbare sporten en voor het hele gezin. Dames, heren en kinderen shoppen allemaal bij Avantisport. De website is voorzien van een uitgebreide zoekfunctie waarin je als klant je eigen persoonlijke selecties kunt maken op basis van een groot aantal criteria als maat, prijs of merk. Bovendien kun je de blauwe, rode en gele shops combineren of kiezen voor een enkele shop. Zo bepaal je zelf je korting en loopt je voordeel al snel op, tot in de honderden euro's.

 

Service van Avantisport

Voetballers, wielrenners en wintersporters slaan bij Avantisport hun slag, maar ook sporters die op zoek zijn naar artikelen voor aerobics, tennis, fitness en running. Ook official teamwear, oftewel de bekende shirts van nationaal en internationaal bekende voetbalploegen als Ajax, Feyenoord, AC Milan en FC Barcelona, is hier te vinden.  Het bestellen gaat snel en eenvoudig. Voor half acht besteld, betekent de volgende dag in huis. Afhalen bij Avantisport in Alphen aan de Rijn is ook mogelijk. Een bestelling boven 65 euro wordt zonder verzendkosten thuisbezorgd.
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 5 januari 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )