Sportkleding van McEnroe en Borg

Oud-tennisspelers John McEnroe en Björn Borg brengen gezamenlijk een ondergoedcollectie uit. De limited edition bestaat uit vier stijlen en is geïnspireerd op de jaren waarin beide spelers tegenover elkaar op Wimbledon stonden.

Sport, kleding en competitie

McEnroe en Borg hebben allebei twee lijnen voor de collectie ontworpen. Ook hier zijn zij uit op de overwinning. "Het is een buitenkans om nog eens samen te spelen met John en hem op een ander terrein te verslaan," zegt Björn Borg. "Een betere en grappigere tennisser om mee samen te werken vind je niet. Onze gemeenschappelijke carrières en onze rivaliteit in het tennis vormen een interessant basisgegeven. Niets is leuker dan op deze manier weer de handen in elkaar te slaan. We zijn allebei ook erg competitief, we willen allebei winnen en we hopen dat onze eigen ontwerpen het best zullen verkopen."

 

 

Sportkleding nieuwe pijler Björn Borg

Het merk Björn Borg is vooral bekend van de ondermode. Eerder dit jaar kondigde Björn Borg aan een ‘naughty sporty’ sportmodelijn te lanceren. De nieuwe tak van het bedrijf, Björn Borg Sport, wil zich met de sportkleding richten op het plezier van sporten. Sander van Gelder, Managing Director Europe bij Borg: “Bij veel andere merken gaat sport altijd samen met competitie, hard werken en ‘oorlog voeren’. Wij willen lol maken.”

Wedstrijdje ondergoed verkopen

Ook McEnroe ziet de samenwerking als een competitie. “Ik hou van het product en ben trots dat ik het al een tijdje draag. Deze campagne is een wedstrijdje om te zien wie het meeste ondergoed kan verkopen. Ik hou ervan om Björn zo af en toe nog eens in te maken”, zo vertelde hij aan Vaagmagazine.

 

Op zeventien markten, waaronder grote delen van Europa, Canada en de VS, wordt de collectie gelanceerd. Een deel van opbrengst gaat naar de John and Patty McEnroe Foundation.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 24 november 2011
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )