Opvallen in het donker met sportkleding Adidas

Nu de wintertijd haar intrede heeft gedaan en het weer soms heftig tekeer kan gaan, is het voor hardlopers belangrijk om goed zichtbare sportkleding te dragen. Veilig trainen in het donker vraagt om een aantal voorzorgsmaatregelen, waaronder het aanschaffen van reflecterende sportkleding (kleding/schoenen) en/of een lampje dat je om je arm kunt doen. Reflecterende sportkleding is in veel gevallen niet erg modieus, maar daar brengt Adidas verandering in. Het merk lanceert een speciale kledinglijn voor hardlopers die zowel opvallend als stijlvol is: de adiVIZ-lijn.


Modieuze sportkleding Adidas

Weg met die lelijke wegwerphesjes die je over je normale loopkleding moet dragen. Vanaf nu hoef je niet meer na te denken over je zichtbaarheid in het donker. Met de reflecterende en weerbestendige sportkleding van Adidas val je bij iedereen op, zowel vanwege de felle en opvallende kleuren, als de smaakvolle vormgeving. De adiVIZ-lijn staat bekend om weerbestendige sportkleding die beschermt tegen herfststormen en langsrazend verkeer.

 


Veilig op pad met Adidas

Felle kleuren zijn al langere tijd een trend in sportmode. Adidas heeft deze trend meegenomen in het ontwerp van de adiVIZ-lijn en door functioneel gebruik te maken van nieuwe materialen, koppelt het merk vorm en veiligheid slim aan elkaar. Hardlopers hebben nu geen enkel excuus meer op onzichtbaar langs slecht verlichte wegen te lopen.


Sportkleding in weer en wind

De adiVIZ-lijn van Adidas bestaat uit een complete outfit. Er zijn voor zowel dames als heren een jack, een vest, een shirt, een broek en bijpassende schoenen. Zo valt het Supernova High Beam-jack op vanwege zijn kanariegele kleur en eenvoudige strakke lijnen. Het jack is zo gesneden dat de schouders en mouwen altijd soepel de beweging van je lichaam volgen, zonder de bewegingsvrijheid in de weg te staan. Het is de bedoeling dat je tijdens het hardlopen niet of nauwelijks merkt dat je een jack draagt. Wanneer je plotseling in een regenbui terechtkomt, is er geen nood aan de man. De climaproof-techniek van Adidas biedt bescherming tegen regen en wind en houdt je droog onder de meest gure omstandigheden.
 

 

Bron foto: haarlem.run2day.nl

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )