Ontwerp hardloopschoenen

U heeft de perfecte sportschoen gevonden. Hij past perfect, sluit overal goed aan en biedt voldoende steun aan uw voeten. Het uiterlijk van de schoen staat u echter flink tegen; moet ik echt met die verschrikkelijke schoenen gaan hardlopen? Het Amerikaanse sportmerk New Balance zorgt er nu voor dat dit scenario verleden tijd is. U ontwerpt gewoon uw eigen schoen!

De ‘547’ hardloopschoen

Het sportmerk volgt met het ontwerpen van uw eigen schoen de trend die eerder door Nike en Adidas gestart is. Samen met het wereldwijd bekende gadgetbureau Project 4000 laat New Balance alle creativiteit los op de klassieke hardloopschoen van New Balance; model ‘547’. Dit klassieke model bestaat al een eeuwigheid en heeft, gezien de hoeveelheid fans, zijn succes bewezen. De schoen is gemaakt van suède. De populariteit van dit model is voor een groot deel te danken aan de bijzondere techniek.

 

 

 

Techniek hardloopschoenen 

De tussenzool van de ‘547’ wordt verbonden met de andere zool door het zachte, schokabsorberende spandex-vezel. De hiel van de schoen is dankzij speciale technieken ontzettend schokabsorberend, wat hem ideaal maakt voor hardlopen. De afwikkeling van de voorvoet is bovendien zeer flexibel; een essentieel onderdeel van een goede hardloopschoen is dat uw voet goed terecht komt.

Hoe het werkt

Ontwerp uw eigen, unieke ‘547’-model. Houdt u van veel verschillende kleuren? Geen probleem. De schoen is opgedeeld in vijftien verschillende delen die allemaal afzonderlijk kunnen worden ingekleurd met miljoenen verschillende kleuren. U start met een basiskleur en ontwerpt daarna uw eigen favoriete hardloopschoenen. Uw unieke paar hardloopschoenen worden in Amerika precies zo gemaakt als u wilt. Bent u klaar met het ontwerp? Dan worden ze binnen een week verscheept, zodat u ze zo snel mogelijk uit kunt proberen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 30 januari 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )