Nu ook sportkleding te koop bij Hunkemoller

Lingerieketen Hunkemöller verkoopt vanaf half januari ook sportkleding. Sportieve dames konden bij de winkel al terecht voor sportbeha’s, maar nu zijn ook capuchontruien, sportbroeken, leggings en sportsokken aan het assortiment toegevoegd. De Active Wear-collectie zal alleen te koop zijn bij de eigen – grotere – winkels van Hunkemöller. Winkelverkoopprijzen beginnen bij 7,99 voor een paar sportsokken tot 32,99 voor een capuchontrui. Inkoopdirecteur Lucie van Egteren op FashionUnited.nl: “Er zijn steeds minder scheidslijnen tussen de verschillende ketens. Wij voegen nieuwe productgroepen toe, maar ze moeten wel altijd een link hebben met lingerie."

 

Goed passende sportkleding

Consumenten willen volgens de lingerieketen hun vrijetijd steeds vaker nuttig invullen, bijvoorbeeld door te gaan sporten. Van Egteren: “Voor vrouwen is het heel belangrijk dat zij tijdens het sporten een goed passende en ondersteunende beha dragen. Dit is prettiger in dragen, maar ook belangrijk om je borsten goed in vorm te houden. Wij hebben beha's ontwikkeld die verschillende ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld yoga of hardlopen. Daarnaast is er vraag naar sportieve kledingstukken die je zowel buiten als binnen kan dragen. Daarom hebben we ook sportieve bovenkleding aan deze collectie toegevoegd.”

 

Hunkemöller mikt met de Active Wear-collectie op zowel bestaande als nieuwe klanten. De keten beschikt al over een divers aanbod – naast lingerie is ook nachtkleding en home wear te koop – maar door nu ook sportkleding aan te bieden hoopt Hunkemöller een nieuwe groep consumenten geïnteresseerd te krijgen. "Voor vrouwen die hiervoor bij andere ketens kochten, kan de Active Wear-lijn misschien een reden zijn om eens bij ons te komen kijken”, aldus Van Egteren. De sportmodecollectie wisselt vier keer per jaar. Of de Active Wear-collectie in de toekomst verder zal worden uitgebreid is onbekend.

 

Bron foto: FashionUnited.nl
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 31 december 2011   Bron: FashionUnited.nl
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )