Grote maten sportkleding naar de halve finale

De halve finale van The Next Entrepreneur 2012 vindt 31 oktober plaats. Deze landelijke verkiezing, georganiseerd door MKB Nederland en Rabobank, geeft ambitieuze ondernemers een duwtje in hun rug om hun ondernemersdroom te verwezenlijken. De 26-jarige Joan Zaat uit Kwintsheul ging 11 oktober door naar de halve finales, door haar unieke concept met grote maten sportkleding.
 
Zaat verkoopt via haar webshop Unlimited Sportswear sportkleding voor mannen en vrouwen met een maatje meer. Van een joggingbroek tot een sportbeha en van zwemkleding tot poloshirts. De jonge onderneemster verkoopt het allemaal. Daarnaast biedt ze sportattributen aan, zoals sporttassen en hydro belts. In haar webshop kunnen bezoekers voor zowel Nederlandse als buitenlandse merken grote maten sportkleding terecht.

Ondernemersfamilie

Zaat kwam 11 oktober een stapje dichter bij de finale, na het stemmen, een uitleg van haar motivatie en het invullen van een uitgebreide vragenlijst om haar ondernemerskwaliteiten te testen. Vooral met dit laatste had de onderneemster uit Kwintsheul geen problemen. Zaat komt namelijk uit een echte ondernemersfamilie. Ze heeft haar HBO Management afgerond en is toen aan de mode opleiding aan de TMO in Doorn begonnen. Hierna startte de succesvolle webshop Unlimited Sportswear.

Trots

De onderneemster uit Kwintsheul is erg trots op de erkenning voor zowel haar ondernemersvaardigheden als haar uitwerking van het innovatieve concept. “Ik heb hier zo ontzettend hard voor geknokt”, vertelt ze in een artikel op www.hethelewestland.nl. “Door deze erkenning voelt het alsof ik al gewonnen heb!”

In januari 2013 wordt bekend of Zaat The Next Entrepreneur 2012 is. De winnaar van de wedstrijd mag de prijs van 15.000 euro mee naar huis nemen. Zaat mag, ongeacht de uitslag, trots op zichzelf zijn: Ze is uit ruim 3.600 deelnemers gekozen, om met 15 andere ondernemers door te gaan naar de halve finale in november.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )