Ben jij al klaar voor het EK?

Nog eventjes en dan staat heel Nederland in het teken van het Europees Kampioenschap voetbal. De hele maand juni zijn er diverse wedstrijden tussen landen die strijden om het beste voetballand van Europa te worden.

Herinneringen aan het EK

Het EK voetbal begon al in 1960. Veel Nederlanders hebben een aantal mooie herinneringen aan het EK voetbal. Zo schoot Marco van Basten ons in 1988 langs de Duitsers heen en werden wij Europees Kampioen. Dit was overigens wel de eerste en enige keer dat Nederland Europees Kampioen werd. We herinneren ons natuurlijk allemaal nog de WK finale in 2010 waarin Spanje ons te goed af was. We waren zo dichtbij, misschien dat het ons in 2012 wel gaat lukken om de beste van Europa te worden?!

1. T-shirt voor kinderen 
2. T-shirt voor vrouwen
3. Sokken
4. Spandoek

Hoogtepunt

Voor veel mensen is het Europees Voetbal een hoogtepunt op het gebied van sport, voor andere mensen is het een gezellig samenzijn en een 'één voor allen' gevoel. Voor een aantal maanden staat ons hele land achter hetzelfde team en de spanning zal hoog oplopen tijdens de klassieker Duitsland - Nederland op 13 juni 2012. In de maand juni val je natuurlijk wel een beetje buiten de boot als je geen oranje kleding draagt! Ben jij al klaar voor het EK?

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )