Adidas en KNHB verlengen contract t/m 2016

Adidas en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) zijn tot een overeenstemming gekomen ten aanzien van hun samenwerking. Hun succesvolle partnerschap zullen ze gaan voortzetten tot en met december 2016. Ze zullen op dezelfde voet blijven doorgaan. Het verlengen van het contract betekent dat het Nederlands dames- en herenelftal en alle nationale jeugdselecties blijven hockeyen in de sportkleding van Adidas, zowel in trainingen als in wedstrijden. Het Duitse sportmerk is inmiddels niet meer weg te denken bij de Nederlandse hockeyers.   

Innoveren en investeren

“We zijn op alle vlakken een ambitieuze en gedreven bond en willen ons onderscheiden met aansprekende successen op het gebied van tophockey en de verdere groei van de hockeysport”, zegt Johan Wakkie, algemeen directeur KNHB. “In Adidas hebben we een loyale partner gevonden, bereid om te innoveren en te investeren in de hockeysport. We zijn er trots op dat we deze succesvolle samenwerking met vier jaar hebben verlengd.” 

 

 

Profileren als hockeymerk

Paul Boerboom, General Manager van Adidas Benelux B.V. sluit zich daarbij aan: “De samenwerking met de KNHB biedt een platform om ons in positieve zin te profileren als hockeymerk. Met het WK in eigen land in het vooruitzicht, is de KNHB er wederom in geslaagd om de ogen van de hele hockey- en sportwereld op zich te richten. Initiatief en ambitie waar we ons graag mee associëren en waarmee top- en breedtesport in Nederland naar een hoger plan wordt gestuwd.”

Beide partijen zijn dus gretig op een verlenging van de samenwerking. Adidas is sinds enige tijd echt verbonden als partner aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Na vele successen zoals de geïntroduceerde hockeystick van Adidas in 2007, waar Taeke Taekema maar liefst 16 keer mee gescoord heeft op het Europees Kampioenschap, kijken beide partners uit naar de toekomst.

 

foto: Hockey.nl

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )