Babolat Sweater Club Dames (Outlet Shop)

Deze Babolat tennis sweater heeft de volgende kenmerken: Met deze tennissweater van Babolat zie je er zeker goed uit op de baan! Lichtblauwe, sweater van 100% polyester V-hals Zilver Babolat logo op de borst en in de nek Koordjes aan beide zijkanten van de sweater Fiber Dry technologie, deze technologie zorgt dat zelfs bij overmatig transpireren het lichaam droog en fris aan blijft voelen 360? motion staat voor optimale bewegingsvrijheidTags: sweaters.
Kleur Blauw
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Babolat

Als je tennis zegt, zeg je Babolat. Dit merk schrijft al meer dan 136 jaar tennisgeschiedenis. Het bedrijf is in 1987 opgericht in Lyon, Frankrijk, en de uitvinder van snaren voor rackets. Je vindt het merk in meer dan 100 landen, 20.000 sportwinkels en 20.000 partnerclubs. Al jarenlang verzorgt het de uitrusting van generaties van grote tenniskampioenen. Zelfs de allergrootsten in de tenniswereld spelen met een Babolat-racket. Ook liefhebbers van badminton en squash zijn bij Babolat aan het juiste adres

Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Algemeen > Sweaters > Babolat Sweater Club Dames (Outlet Shop)