AGU Track Fiets-/Skatehelm Junior

Deze AGU Track fiets-/ skatehelm heeft de volgende kenmerken: Deze AGU Track helm voor kinderen is uitstekend te gebruiken bij het skaten en fietsen. De helm dient als bescherming van het hoofd bij botsingen en valpartijen. Door de lichtsensor op de achterzijde is het kind goed zichtbaar in het verkeer. Specificaties: AGU Track fiets-/ skatehelm voor kinderen Geschikt voor kinderen met een hoofdomtrek van 52 - 56cm Lichtgewicht Instelbare band met snelsluiting Kleur: wit ? zwart Tags: helmen, fi....
Kleur Wit, Zwart
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: AGU

AGU is van oorsprong vooral bekend om haar regenpakken. Tegenwoordig presenteert AGU zichzelf met name als specialist op het gebied van fietskleding en fietsaccessoires. Thermowear, windproof, coolfree; voor iedere omgeving heeft het merk een passende oplossing. Wilt u goed voorbereid de herfst in? Toeractief, het wandel- en fietsmagazine van de ANWB, heeft onlangs regenpakken onder de honderd euro getest. Het splinternieuwe Shinteo-pak van AGU kwam als beste uit de bus.

 

Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Fietsen > Fietshelmen > AGU Track Fiets-/Skatehelm Junior