Fietsen

Het is opvallend te zien dat de wereld zich ieder jaar weer meer lijkt op te laden voor het grote wielerevenement: de Tour de France. Er lijken steeds meer ogen gericht te zijn op de prestaties van de renners. Het vuurtje dat bij de renners brandt, slaat ook over op de amateurfietser. Vooral in de zomer zoeven hele pelotons trappers aan je voorbij. Opvallend is ook dat alle renners in dat peloton vaak een volledig professionele outfit aan hebben.

Ruim assortiment fietskleding

Door de vraag van fanatieke fietsers zie je dat winkels steeds meer (semi)professionele fiets/wielrenproducten aanbieden. Wie flink aan de slag wil, kan kiezen uit een ruim assortiment aan fietsbroeken, fietshandschoenen, fietshelmen, fietsshirts en wielrenschoenen. Alle soorten en maten zijn te vinden. Uiteraard ook in verschillende kleuren. Mocht je in clubverband fietsen, dan is het zelfs mogelijk om logo toe te voegen.

 

 

Passende fietskleding

Passende fietskleding is aan te raden om verschillende redenen. Door het materiaal dat wordt gebruikt en de gestroomlijnde pasvorm, heb je minder last van tegenwind. Maar ook om veiligheidsredenen is het aan te raden om goede kleding te dragen. Met name de helm natuurlijk. Iedereen kent de beelden wel van grote wielerwedstrijden, waarbij er een renner onderuit gaat en er meteen een hele groep renners meegaat.

Goede kwaliteit

Hoe goed je zelf dus denkt te fietsen, een ongeluk kan altijd ontstaan. Daarom zijn er goede kwaliteit helmen verkrijgbaar. Evenals handschoenen en broeken die voor extra veiligheid zorgen. Daarmee zorg je dat je schade beperkt. Maar vergeet ook niet dat het je sportplezier groter maakt als je wielrenkleding draagt die goed zit. En dat is belangrijk. Want als je gemakt hebt van je kleding, dan zul je beter presteren. En of je nu puur voor het plezier rijdt of af en toe aan een wedstrijd meedoet, we hebben allemaal dat stemmetje in ons dat zegt dat je nog net een tandje hoger kunt.

 

Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )