Brunotti Eeki Slippers Heren

De Brunotti Eeki Slippers hebben de volgende eigenschappen: Deze Brunotti slippers voor heren zijn basic slippers die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. De teenslippers hebben een EVA voetbed en een rubberen voetband, waar de merknaam Brunotti op gedrukt is. Specificaties: Brunotti slippers voor heren EVA voetbed Rubberen voetband Kleur: donkergrijs ? rood Tags: slippers, teenslippers, zwemslippers, herenslippers.
Kleur Grijs, Rood
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel: Facebook Hyves Twitter of tip een vriend(in)
Shopinformatie: Plutosport

Plutosport is een van de grootste online webshops op het gebied van Sportkleding en accessoires. Ze bieden met maar liefst 3500 A-merk artikelen een uitgebreide collectie voor het hele gezin. Welke sport u ook beoefent, bij Plutosport vindt u ongetwijfeld de juiste kleding. Ook hebben ze een goede telefonische bereikbaarheid voor als u toch vragen heeft. En kunt u niet wachten om te gaan sporten in uw nieuwe kleding, geen probleem, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Gratis vanaf € 75,00 (daaronder € 5,00)
Levering Selektvracht, Afhalen in Ter Aar
Track & Trace Nee
Kosten retourzending € 4,00
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Credit Card, achteraf betalen
 
Merkinformatie: Brunotti

Brunotti richt zich op de wereld van boarders met een uitgebreide collectie van zwem- en boardkleding en bijbehorende accessoires zoals boards, tassen en duik- en sneeuwbrillen. Het merk werd ruim dertig jaar geleden in Scheveningen gelanceerd door de Italiaan Claudio Brunotti. Met het logo verwijst Brunotti naar de winter- en zomersport én naar zijn respect voor de natuur. Het symmetrische logo bestaat uit vier bomen, waarvan de bovenste boom naar een palm verwijst en de onderste naar een kerstboom.

 
Sportkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste sportkleding en het grootste online aanbod ( 1.520 producten )

Home > Brunotti > Brunotti Eeki Slippers Heren